Kontorlokaler

Vi tilbyder meget fleksible kontorløsninger. Vi huser både den større virksomheder, der har behov for deres eget lokale eller lokaler, men også dem, der har behov for en enkelt kontorplads eller nogle få pladser. Vi har også mulighed for kontorhotel eller kontorfællesskab.

Vores lokaler er åbne og lyse og altid komplet indrettet og indflytningsklare med hæve-/sænkeborde, kontorstole og flotte reoler i gode kvalitetsmøbler. Internet, alarmsystem, rengøring, el, vand og varme er altid aftalt i lejen, og uanset hvor du lejer, så mødes du af ordentlighed og en moderne indbydende nordisk stil. Det er med til at skabe rammerne for arbejdsglæde og produktivitet.

Vi ligger max. 500 m. fra Egebjerg by, så der er meget kort afstand til købmand og bus, og kun 2 km. til hovedvej 21, så det er hurtigt at komme til både København og Århus.

Har du også produktion og lager?

Mulighederne i vores bygning gør, at vi både kan rumme dine kontorer, dit lager og/eller din produktion, så vores bygning kan huse hele din virksomhed, hvis der er behov for det.

Vi tilbyder dig en meget attraktiv pris og flot beliggenhed i det grønne. Flere af vores lejere arbejder med grøn teknologi, så du som grøn virksomhed vil få et godt netværk her.

Med i lejen er adgang til køkkenfaciliteter, gratis lån af mødelokaler og mulighed for bad.

Bygningens charme og størrelse bemærkes allerede ved første øjekast med dens pæne indgangsparti, allé med lindetræer og faciliteter. Bygningen er velholdt og der er mulighed for dit eget kontor, bord, dele bord, adresse til firmaer, pasning mm. og adgang til bygningens mange faciliteter. De flotte gulve, den indbydende entré og flotte trappe gør, at dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere straks vil føle sig velkommen. Kontorfællesskabet er omkring 700m2 og fordeler sig på to etager.

Klik her for at se vores aktuelle lejemål

Hvis du vil vide mere, så kontakt os for en fremvisning eller se mere på hjemmesiden.