Garager

Vi har tørre og sikre garager med gode tilkørselsforhold til opbevaring af biler, både, trailere med mere. Vi tilbyder også vores lokaler til private, hvis du har en båd, en veteranbil eller campingvogn, der skal opbevares i vintersæsonen - se mere her

Klik her for at se de ledige lejemål

Vil du vide mere, så kontakt os for en fremvisning eller læs videre på hjemmesiden

Vores koncept
Hos os får du en fleksibel, professionel og nem kontor-, lager- eller industriløsning på enkle og forståelige vilkår til meget konkurrencedygtige priser. I Egebjerg sammensætter vi løsninger, der passer til enkeltmandsvirksomheden og op til virksomheder med pladsbehov til 15 kontorpladser eller industri- og håndværkervirksomheder, der passer til vores lokaler.
 
Et kontor hos Egebjerg Ejendomsselskab er altid komplet indrettet og indflytningsklart med hæve-/sænkeborde, kontorstole og flotte reoler i gode kvalitetsmøbler. Internet, alarmsystem, rengøring, el, vand og varme er altid aftalt i lejen, og uanset hvor du lejer, så mødes du af ordentlighed og en moderne indbydende nordisk stil. Det er med til at skabe rammerne for arbejdsglæde og produktivitet.
 
Din virksomhed
Ingen virksomheder er ens, og derfor tager vi altid udgangspunkt i dit behov for at finde den rette løsning, som passer netop din virksomhed. De eksisterende lejere i vores i alt mere end 14.000 m2 kontor- og produktionsfællesskab er en god blanding af virksomheder med 1-50 medarbejdere, så vi kender alt til behovet hos forskellige virksomhedsstørrelser. 
 
Vi ser frem til at byde dig og din virksomhed velkommen. Kontakt os på 7799 0080 eller via vores kontaktformular